Κερ.Θεσπρωτικού – ΑΟ Αγ.Πέτρου 2-2

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι από θέαμα και γκολ Κεραυνός Θεσπρωτικού και ΑΟ Αγίου Πέτρου έμειναν στο 2-2 στο «Κατερίνα Θάνου».

Η ομάδα του Δημήτρη Ζακυνθινού ξεκίνησε πιο ζωηρά το ματς και στο 7’ άνοιξε το σκορ με τον Αργυρό. Στο 31’ ανατροπή του Κούση Σπ. από τον Παππά και ο κ. Καλογέρης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Περικλής Σπυράκος που ανέλαβε την εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1, και στο 78΄ ο Βασίλης Μπόμπορης με πλασε  έβαλε την ομάδα του Αντώνη Κολιού μπροστά στο σκορ.

Ο ΑΟ Αγίου Πέτρου πίεσε στη συνέχεια αλλά στο 80’ το σουτ του Σπύρου Παππά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 82΄από τον Γεωργάκη.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Σίσκας-Μαυροκέφαλου

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Ισπόγλου, Ντάφλος, Μπόμπορης Α., Τζιάκος Γ., Κούσης Σπ., Ρακόπουλος, Μπόμπορης Β., Κούσης Στ., Αθανασόπουλος (46΄Νίκου), Σπυράκος (64΄Φέκκας), Χουλιάρας.

ΑΟ Αγίου Πέτρου (Δημήτρης Ζακυνθινός): Σκιαδάς, Παππάς Σ., Bilani, Πολίτης, Γεωργάκης, Καρακώστας, Περδικάρης, Μαράκης (88΄ Παππάς Α.), Κακουλαντωνάκης, Φέτσης, Αργυρός.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί