Τηλυκράτης: Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας υποδέχεται την Κυριακή (12/03, 15.00) τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης».

Ο Ανδρέας Παντζιαράς ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση με στόχο να σταματήσουν το σερί των «κυανόλευκων» και να επιστρέψει η ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα.

Τα προβλήματα δε λείπουν για την ομάδα της Λευκάδας, καθώς τιμωρημένος είναι ο Σιδέρης, τραυματίας ο Ορφανός και αμφίβολος ο Μπουρδούβαλης. Ενώ, γυρίζουν οι Γεωργάκης και Καταγής, με τον τελευταίο να ετοιμάζεται για το αρχικό σχήμα.

Υπάρχει αισιοδοξία στον Τηλυκράτη για νίκη και πιστεύουν ότι με την στήριξη του κόσμου θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24