Τηλυκράτης: Αθλητικό κέντρο και φιλικό με ΠΑΣ Γιάννενα

Συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα είχε ο αντιπρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδας Βασίλης Κατωπόδης. 

Δρομολογείται η δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Λευκάδα, μετά από συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη που είχε ο Βασίλης Κατωπόδης του Τηλυκράτη. Ο αντιπρόεδρος του λευκαδίτικου συλλόγου βρέθηκε την Παρασκευή (10/3) στα Ιωάννινα και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για το θέμα του αθλητικού κέντρου. Παράλληλα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, όπου επικύρωσαν τη συνεργασία των δύο συλλόγων και προγραμμάτισαν φιλικό μετά το τέλος της Super League.

Αναλυτικά:

«Νέα επιβεβαίωση ήρθε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Γ. Βασιλειάδη για την θετική πορεία της δημιουργίας του Αθλητικού κέντρου στην Λευκάδα μετά από συνάντηση που είχε μαζί του ο αντιπρόεδρος του Τηλυκράτη κος Β. Κατωπόδης χθες στην πόλη των Ιωαννίνων. O κος Βασιλειάδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του θέματος εκθέτοντας τα θετικά μηνύματα που είχε από τις έως τώρα ενέργειες του.

Ο αντιπρόεδρος είχε επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννενα κο Γ. Χριστοβασίλη και επικύρωσαν την από καιρό προθυμία τους για μελλοντική συνεργασία των ποδοσφαιρικών τμημάτων των δυο σωματείων. Συμφωνήσαν δε στην διεξαγωγή φιλικού αγώνα των δυο ομάδων στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων των 90 χρόνων ιστορίας του Τηλυκράτη που θα γίνει μετά το πέρας των υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννενα στην Super League».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...