Τσαλδάρης: “Να απαντήσουμε στην αντίδραση του Άρη”

Στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ έγραψε αρχηγός της Δόξας, Δημήτρης Τσαρδάρης, που έκανε αναφορά στο “Παλέ”, στις στιγμές που έζησε με τη φανέλα του Άρη, καθώς και το ότι ο Άρης έρχεται από έναν αποκλεισμό κια πρέπει να βρουν απαντήσεις στην αντίδραση των “κιτρίνων”.

Καλησπερα σε ολους

Μπαινουμε στην 21η αγωνιστικη του πρωταθληματος και αυτη τη φορα παμε στη Θεσσαλονικη για το παιχνδι απεναντι στον Αρη.Σε ενα γηπεδο γεματο ιστορια σε καθε γωνια του,που μονο σεβασμο νιωθεις με το που πατησεις μεσα και που προσωπικα ειχα τη χαρα και τη τιμη να ζησω πολυ ομορφες και μεγαλες στιγμες φορωντας τη φανελα του Αρη.

Ξερουμε ποσο δυσκολο θα ειναι αυτο το παιχνιδι ειδικα μετα τον αποκλεισμο του Αρη απο το Champions League.Σιγουρα οι αρκετοι τραυματισμοι του αντιπαλου μας και το κατα ποσο θα παρουσιαστουν ετοιμοι ,μεγαλωνουν τις οποιες πιθανοτητες εχουμε ,αλλα το σιγουρο ειναι οτι περιμενουμε την αντιδραση τους και σε αυτη την ανττιδραση εμεις πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να απαντησουμε.

Οι λιγοστες κυριως μαθηματικες ελπιδες μας ,δε μας απογοητευουν και παρολο του οτι ειμαστε τελευταιοι στη βαθμολογια προσπαθουμε καθημερινα για την ομαδικη και ατομικη βελτιωση μας.Στοχος μας ειναι να ειμαστε οσο πιο ανταγωνιστικοι μπορουμε και να κανοντας αυτα που πρεπει να τεσταρουμε το επιπεδο μας.

Πιστευω οτι θα γινει ενα καλο παιχνιδι και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι παιξουμε σε αδεις κερκιδες.

Καλο μπασκετικο  Σ/Κ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24