Δικαστική νίκη της ΚΑΕ Άρης επί του Δαμιανίδη

Η Τετάρτη (1/3) έφερε περισσότερα ευχάριστα νέα στον Νίκο Λάσκαρη, αφού η ΚΑΕ Άρης κέρδισε τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιάννη Δαμιανίδη.

Κατά ένα μειώθηκαν τα προβλήματα του Νίκου Λάσκαρη στην ΚΑΕ Άρης, αφού οι “κίτρινοι” κέρδισαν τη δικαστική τους διαμάχη με τον Γιάννη Δαμιανίδη. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ακύρωσε όλες τις απαιτήσεις του πρώην προέδρου της ομάδας, ήτοι τις διαταγές πληρωμής και τις συναλλαγματικές επιταγές που αξίωνε.

Έτσι, ο Νίκος Λάσκαρης δεν έχει να αγχώνεται για περαιτέρω οικονομικό “άνοιγμα” τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού το ποσό που διεκδικούσε ο Γιάννης Δαμιανίδης δεν ήταν μικρό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ