Νίκη Λευκάδας: Κακή εμφάνιση και ήττα με 77-57 – Δηλώσεις Δουβίτσα

Κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και από ευρεία ήττα (77-57) είχε η ομάδα μας στον αγώνα με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα.

Από την αρχή του αγώνα ο αντίπαλος μπήκε πολύ πιο δυνατά και επέβαλλε το ρυθμό του. Η διαφορά είχε φτάσει στο +20 (25-5) ήδη στα πρώτα λεπτά και με εξαίρεση το καλό δεύτερο δεκάλεπτο όπου η Νίκη Λευκάδας μείωσε κάπως τη διαφορά (39-29), η Δάφνη συνέχισε με αμείωτο ρυθμό, ειδικά από τη γραμμή των 6.75 και δε δυσκολέυτηκε να πάρει τη νίκη.

Tα δεκάλεπτα: 28-11, 45-31, 66-42, 77-57

Δάφνη Αγ. Δημητρίου (Μπουμπούς): Βλάνη 13 (3), Αλεξανδρή 6, Μανώλη 8 (2), Παπακωνσταντίνου 2, Αξιοπούλου 6, Γιαμπάνη 9, Τσέσλεκ 17, Μπράουν Κ. 16 (4)

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 2, Τελίδου 2, Καμπουράκη 2, Μπράουν Ι. 12, Στάρα 13 (4), Ψυχογιού 3, Κέιντι 19 (2) Παπαδοπούλου 2, Μπάρκα 2

Ο προπονητής της Νίκης κ. Δουβίτσας μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Σήμερα κάναμε τη χειρότερη εμφάνισή μας από την αρχή της σεζόν. Μπήκαμε χωρίς μυαλό και ενέργεια σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος τα έβαλε όλα στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να υπάρχει και από τη μεριά μας καλή άμυνα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο, όπου για εμάς είναι τελικός για να μην μπούμε σε περιπέτειες»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που