Τους χτύπησε στην πλάτη “σφάζοντας” τον Τηλυκράτη

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος
Με πολλά παράπονα για την διαιτησία του Κώστα Σιδηρόπουλου (Συνδέσμου Πέλλας), επέστρεψε ο Τηλυκράτης από το Ελευθεροχώρι όπου γνώρισε την βαρύτερη φετινή ήττα του με σκορ 4-1. Oι άνθρωποι της ομάδας της Λευκάδας εστιάζουν κυρίως στην φάση του 50ού λεπτού όπου ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ελευθεροχωρίου και έδειξε κόκκινη κάρτα (με δεύτερη κίτρινη) στον Περιστέρη. Αποτέλεσμα ήταν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να σημειωθεί το 2-0 και παράλληλα ο Τηλυκράτης να συνεχίσει για τα υπόλοιπα 40 λεπτά με 10 παίκτες, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στις συζητήσεις που γίνονται για την διαιτησία Σιδηρόπουλου, παράγοντες του Τηλυκράτη σημειώνουν ότι η συμπεριφορά του ρέφερι άλλαξε για ανεξήγητο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο. Αναζητώντας κανείς το παρελθόν του διαιτητή από την Πέλλα, διαπιστώνει με όσα θα σας παραθέσουμε ότι είχε τους λόγους του για να φτάσει στο “σφάξιμο” της ομάδας της Λευκάδας.

Πριν από περίπου δύο μήνες, αρχές Δεκεμβρίου, οι φίλοι του Ελευθεροχωρίου εξέδωσαν ανακοίνωση για την διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ματς Διαγόρας Σεβαστής – Ελευθεροχώρι. Σε αυτή την ανακοίνωση, οι συντάκτες αναρωτιούνται αν αξίζει να ασχολείται κανείς με το ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζοντας όσα συνέβησαν στο ματς εξαιτίας του διαιτητή “μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο” και κάνουν λόγο για “χειρουργική επέμβαση”. Ποιοι τα έγραψαν αυτά; Οι φίλαθλοι της ομάδας που ευνοήθηκε την περασμένη Κυριακή και αδικήθηκε ο Τηλυκράτης!

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο ίδιος ρέφερι “τίναξε στον αέρα” ματς της Α’ Κατηγορίας Πέλλας, δείχνοντας τρεις κόκκινες και δίνοντας ένα πέναλτι. Οι αποφάσεις του δημιούργησαν μια σειρά από γεγονότα με αποτέλεσμα το φύλλο αγώνα του ματς Μάνδαλο-Μαυροβούνι να “κλείσει” στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας!

Αφήνουμε τα πρόσφατα γεγονότα και επιστρέφουμε στο φινάλε της σεζόν 2011-2012. Οι προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας καλούνται από τοπικό μέσο να αναδείξουν τους καλύτερους της ποδοσφαιρικής περιόδου που ολοκληρώθηκε. Ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε στην 8η θέση του πίνακα των διαιτητών, έχοντας επιλεγεί από μόλις έναν προπονητή. Παρ’ όλα αυτά, την επόμενη σεζόν έλαβε μέρος ως ρέφερι στην τότε Δ’ Εθνική και ξεκίνησε η ανέλιξή του προς τα σαλόνια. Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν…

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24