ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Τουρνουά Α1 στη Λευκάδα(15/9-17/9)

Ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα(15/9-17/9) στην Λευκάδα, όπου θα πάρουν μέρος 3 ομάδες Α1, ο αυτοκράτορας Άρης, ο Απόλλων Πατρών και τα Τρίκαλα.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, λίγες μέρες πριν τις επίσημες διοργανώσεις(19/9 κύπελλο με Δούκα), έχει μια καλή ευκαιρία να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα από την προετοιμασία και κατά πόσο είναι ετοιμοπόλεμη για τις επίσημες μάχες.

Η Δόξα θα αντιμετωπίσει στην πρόβα τζενεράλε για την προετοιμασία της σεζόν, τα Τρίκαλα και τον Απόλλων Πατρών και οι δύο Α1, κατά σειρά.

Η Δόξα θα ανοίξει την αυλαία του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα την Τρίτη. Ενώ, η διοργάνωση θα κλείσει με γεύση Α1, καθώς ο Άρης Θεσ., θα αντιμετωπίσεις τον Απόλλων Πατρών. Την ενδιάσμεση μέρα θα πραγμαποιηθούν δύο αναμετρήσεις.

Το τουρνουά είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου και της Δόξας και κατά τη διάρκεια του τουρνουά η ΔΟΞΑ θα συγκεντρώσει σχολικά είδη για το ΦΑΡΟ.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου
18.30μμ Δόξα – Τρίκαλα

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
17.30μμ Δόξα – Απόλλων Πατρών
20.00μμ Άρης – Τρίκαλα

tournoua
Αφίσα τουρνουα

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου
17.00μμ Άρης – Απόλλων Πατρών

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24