Αυγ.Μαραντοχωρίου: Τέλος ο Φερεντίνος – Συνεχίζει με Αργυρό

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από την ομάδα του Αυγερινού Μαραντοχωρίου ο Άρης Φερεντίνος, που με τη θητεία του στην ομάδα της Λευκάδας να είναι μικρής διάρκειας. Με τον Νίκος Αργυρό στο πάγκο θα πορευτεί ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Χώρισαν οι δρόμοι του Αυγερινού Μαραντοχωρίου με τον Άρη Φερεντίνο, με τον τελευταίο να μαθαίνει την απόφαση της διοίκησης σήμερα. Ήταν μία απόφαση που είχε συζητήθει την τελευταία εβδομάδα από τους ανθρώπους του Αυγερινού, αλλά η τελική απόφαση πάρθηκε από κοινού με τον προπονητή.

Πλέον στο πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Νίκος Αργυρός, ο προπονητής, που ανέβασε την ομάδα από το β΄ τοπικό στο α΄ τοπικό και που στόχος του φυσικά είναι η συμμετοχή στο τελικό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τον Πανλευκάδιο να είναι ο αντίπαλός στο ημιτελικό όπως είναι γνωστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Αυγερινού Μαραντοχωρίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του κ. Άρη Φερεντίνου στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προσωπική και προπονητική του πορεία.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που