Δηλώσεις από Καπογιάννη, Χατζηνικολάου, Κάιζερ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ: «Κάναμε μια ακόμα νίκη σε μια δύσκολη έδρα, είναι η πρώτη ήττα που κάνει η Νίκη Λευκάδας μέσα στην έδρα της. Εμείς χαιρόμαστε που περάσαμε σχετικά εύκολα κάνοντας και ένα καλό ροτέισον. Παίξαμε καλά στην επίθεση, είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα αλλά πιστεύω ότι αν δεν κάναμε και ορισμένα εύκολα φάουλ στο 2ο δεκάλεπτο, το σκορ θα ήταν πιο ευρύ. Ωστόσο είναι μια πάρα πολύ καλή νίκη, συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά και στη Νίκη Λευκάδας και καλή συνέχεια».

ΟΛΓΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη σήμερα, γιατί η Λευκάδα δεν είχε χάσει μέχρι στιγμής στην έδρα της και καταφέραμε να σπάσουμε αυτό το αήττητο. Θεωρώ ότι παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, είχαμε βάλει από την αρχή να μην περάσουν τους 55 πόντους και το καταφέραμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε το πλάνο που έχουμε και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτερες, παίζουμε πολύ πιο θεαματικό μπάσκετ και συνεχίζουμε!»

ΛΙΝΕΤΑ ΚΑΪΖΕΡ: «Πετύχαμε μια ακόμα νίκη, ακολουθώντας το πλάνο μας. Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να μην δεχθούμε περισσότερους από 55 πόντους και ήταν μια πολύ ωραία νίκη αφού κάναμε ότι μας ζήτησε η κόουτς».

 

Related News

Comments are closed