Τηλυκράτης: Ιασωνίδης ο…..έκτος

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Το γκολ που σημείωσε ο Τηλυκράτης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν το 16ο από την αρχή του “μαραθωνίου”. Ο Κώστας Ιασωνίδης που χρίστηκε σκόρερ έγινε ο έκτος παίκτης της ομάδας του Ανδρέα Παντζιαρά που έλαβε θέση στον πίνακα των σκόρερ του ομίλου. Σε αυτόν βρίσκονται ο Παύλος Μακρυγιάννης με έξι, οι Θοδωρής Περιστέρης και Φώτης Σιδέρης με τρία, ενώ από ένα γκολ έχουν οι πετύχει οι Ανδρέας Κτενάς, Γιάννης Κοντογιάννης και Κώστας Ιασωνίδης. Το γκολ που λείπει για να συμπληρωθεί η 16άδα είναι προϊόν αυτογκόλ του παίκτη του Ελευθεροχωρίου Σκόνδρα, που έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από προσπάθεια του Τοντόροφ στο 3-0 του αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο τελευταίος από τους σκόρερ του φετινού Τηλυκράτη, ο Κώστας Ιασωνίδης, αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο με την ομάδα που αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική την σεζόν 2011-2012, καθώς είναι ο ένας εκ΄ των δύο, από τους παίκτες του τωρινού ρόστερ που είχαν συμμετοχή στην πρώτη παρουσία της ομάδας της Λευκάδας στην Γ’ Εθνική.

Ο πολύπειρος αμυντικός που βρέθηκε στην σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, σκόραρε σε ματς της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Τηλυκράτη ύστερα από περίπου 59 μήνες. Τότε, την σεζόν 2011-2012, είχε σημειώσει το πρώτο γκολ (με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) στη νίκη επί της Σκύδρας με 2-0 στις 18/3/12.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24