ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είδε ο Κάκος στο βίντεο

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος
Για “διαμόρφωση αποτελέσματος” από τον διαιτητή έκανε λόγο στην συνέντευξη Τύπου του ματς Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Βόλου ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο Τίμος Καβακάς εστίασε στην φάση που έγινε στον χώρο του κέντρου από όπου ξεκίνησε η αντεπίθεση του Τηλυκράτη για την ισοφάριση, αλλά και σε πέσιμο ποδοσφαιριστή του στην μεγάλη περιοχή της λευκαδίτικης ομάδας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. “Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του διαιτητή. Στο γκολ που δεχόμαστε προηγήθηκε φάουλ υπέρ μας και δεν το έδωσε, ενώ στο 92′ υπάρχει ένα πεντακάθαρο πέναλτι” υποστήριξε ο έμπειρος προπονητής.

Παρατηρητής διαιτησίας στο ματς ήταν ο καλύτερος για πολλά χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Κερκυραίος Τάσος Κάκος, ο οποίος μετά την λήξη του ματς και πριν εκφραστούν τα παράπονα της φιλοξενούμενης ομάδας, έσπευσε στην καμέρα βολιώτικου σαϊτ για να ξαναδεί τις επίμαχες φάσεις.

Από το αλλεπάλληλα “μπρος-πίσω” διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση, γεγονός που σημαίνει ότι ο διαιτητής Μπαλατσούκας πήρε την σωστή απόφαση και στις δύο φάσεις. Όπως άλλωστε συνέβη και σε όλες τις άλλες επίμαχες φάσεις του ματς, αφού ο διαιτητής του συνδέσμου Θεσπρωτίας είχε μια πολύ καλή διαιτησία.

Related News

Comments are closed