Βάντσικ και Μπονόβας στη Λευκάδα

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος
Πέρα από το πολύ καλό ρόστερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει και ένα άρτια οργανωμένο επιτελείο που εργάζεται για την επαναφορά του στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έγιναν γνωστοί μέσα από την θητεία τους σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπονόβα και τον Γιόζεφ Βάντσικ. Ο πρώτος που ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους από την θητεία του στον Ολυμπιακό, ενώ ο Πολωνός τερματοφύλακας αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό πριν βρεθεί σε Απόλλωνα και Αθηναϊκό για το κλείσιμο της καριέρας του.

Τόσο ο Μπονόβας όσο και ο Βάντσικ βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της βολιώτικης ομάδας πανηγύρισε έντονα την επίτευξη του 0-1 πραγματοποιώντας σπριντ για να βρεθεί στο κόρνερ του γηπέδου μαζί με τους παίκτες, ενώ ο Βάντσικ που είναι πλέον ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που έφυγε από τον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου προς τα αποδυτήρια, εμφανώς σκεπτικός για το τι πήγε λάθος στην μοναδική φάση που απειληθήκε η εστία του Κατσούλη και σημειώθηκε το 1-1.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την