Ο Τηλυκράτης ευχαριστεί τους φιλάθλους

Το ΔΣ του A.O. Τηλυκράτης Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τους Λευκαδίτες φιλάθλους για την πολύτιμη στήριξή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

” Το Δ.Σ. Α.Ο. Τηλυκράτης ευχαριστεί θερμά τους Λευκαδίτες φιλάθλους για την δυναμική παρουσία τους στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η προσέλευση και έμπρακτη συμπαράσταση τους ήταν πολύτιμη και ατσάλωσε την επιθυμία των παικτών μας στην προσπάθεια τους να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Προσδοκούμε την στήριξη του κοινού και στα επόμενα εντός έδρας παιγνίδια για την καλή συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα καθώς επίσης η πολυπληθής παρουσία των φιλάθλων θα στείλει μήνυμα προς όλους και θα δώσει ώθηση μεγιστοποιώντας την προσπάθεια μας για την δημιουργία του πολυπόθητου αθλητικού κέντρου με βοηθητικό γήπεδο που τόσο πολύ πλέον φαίνεται απαραίτητη η δημιουργία του.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που