Ολυμπιακός – Δόξα Λευκάδας: Δηλώσεις προπονητών και παιχτών

Χάρης Μαρκόπουλος (προπονητής Δόξας Λ.): «Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη σημερινή του νίκη, αλλά και για τη συνολικά εξαιρετική πορεία που κάνει έως τώρα στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Ολυμπιακός είναι πάνα έτοιμος σε αυτά που θέλει και ζητάει σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω κάναμε μια δυνατή προσπάθεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως η κούραση, ίσως και η έλλειψη συγκέντρωσης, έδωσε τη δυνατότητα  στον Ολυμπιακό να πάρει διαφορά και μετά, είναι πάντα δύσκολο να επιστρέψεις.

 

Το μπάσκετ είναι η επόμενη ημέρα, οπότε πλέον κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα, συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη μας προπόνηση, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια και ελπίζω και η δική μας ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ευχαριστώ».

 

Τριαντάφυλλος Πεταλωτής (μπασκετμπολίστας Δόξας Λ.): «Θέλω πρώτα από όλα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, όλη την ομάδα, γιατί παλέψαμε από το πρώτο λεπτό, ξέρω ότι παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε και όπως έγινε και στο πρώτο ματς στη Λευκάδα, παλέψαμε για ό,τι καλύτερο. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά για ένα μικρό διάστημα και βρεθήκαμε αρκετά πίσω στο σκορ, χωρίς να μπορέσουμε να το γυρίσουμε το ματς ξανά.

 

Συνεχίζουμε, ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Πλέον, όλα τα ματς είναι τελικοί και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να σωθεί η ομάδα, εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

 

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού): «Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Πάντα τέτοιες ημέρες, έχουμε πάντα έναν επιπρόσθετο λόγο να κερδίσουμε, για να αφιερώσουμε τις νίκες μας στα παιδιά αυτά που έχασαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό. Εκ μέρους όλων από την ομάδα και οι παίκτες και εγώ και το σταφ και όλοι στην ομάδα, αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

 

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, ήταν ένα ματς που δεν αρχίσαμε καλά, ήμασταν νωθροί και στην επίθεση και στην άμυνα, με πολλά λάθη, χωρίς συγκέντρωση και όσο περνούσε το παιχνίδι βελτιωνόμασταν. Κερδίσαμε τη δεύτερη περίοδο με μια διαφορά εννιά πόντων και σιγά-σιγά ανεβάζαμε την απόδοση μας, παίζαμε καλύτερα στην άμυνα, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο, σκοράραμε 47 πόντους και δεχτήκαμε 31 στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να επικρατήσουμε. Εύχομαι στη Δόξα Λευκάδας και στον κόουτς Μαρκόπουλο να πετύχει τους στόχους τους.

 

Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος, από πέρσι έδειχνε τι μπορεί να κάνει, ήταν πιο μικρός πιο άπειρος, ήταν 20 στα 21 όταν ήρθε να παίξει σε μια ξένη χώρα. Τώρα είναι καλύτερη η απόδοση του, πατάει ακόμη καλύτερα στα πόδια του και για εμένα είναι ακρογωνιαίος λίθος σε άμυνα και επίθεση για εμάς. Μας δίνει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να δουλέψει κι άλλο γιατί έχει περιθώρια βελτίωσης. Παρόλο που δεν θέλω να μιλάω ατομικά για κάποιον παίκτη, στην ερώτηση σας έπρεπε να απαντήσω γιατί πραγματικά είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες μας».

 

Ντομινίκ Ουότερς (μπασκετμπολίστας Ολυμπιακού): «Πρώτα από όλα θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έχασαν τη ζωή τους το 1981 σε αυτή τη φοβερή τραγωδία. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς, μας δυσκόλεψαν, δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος βελτιώσαμε την άμυνα μας, παίξαμε όπως έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει