Basket League: Αθωώθηκε ο Ολυμπιακός, με κόσμο κόντρα στη Δόξα Λευκάδας

Με κόσμο θα υποδεχτεί τη Δόξα Λευκάδας (5/2) ο Ολυμπιακός, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να αθωώσει τους “ερυθρόλευκους” για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Την είδηση μετέδωσε ο Sport24 Radio και ο Παντελής Διαμαντόπουλος, πριν από λίγο στην εκπομπή του.

Δύο εβδομάδες μετά την τιμωρία, ήρθε και η… δικαίωση. Σύμφωνα με τον Sport24 Radio και τον Παντελή Διαμαντόπουλο, το ΑΣΕΑΔ αθώωσε τον Ολυμπιακό για την τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά τα επεισόδια που έγιναν εκτός του αγωνιστικού χώρου του ΣΕΦ στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί αρχικά με αποκλεισμό της έδρας του για έναν αγώνα, μία τιμωρία που επρόκειτο να εκτίσει την προσεχή Κυριακή. Μετά την άρση της τιμωρίας οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν κανονικά τον κόσμο τους στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24