Δηλώσεις Αγγέλου – Μουρ

Βαγγέλης Αγγέλου (προπονητής Προμηθέα Πάτρας): «Ο Μακ τα είπε ολα, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Νομίζω κάνει καλό στη Λίγκα, ήταν ενδιαφέρον για τον κόσμο. Οι δύο ομάδες έδειξαν μαχητικότητα, ήθελαν και οι δύο το παιχνίδι. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα μας για τα στοιχεία που είπε ο Μακ. Οι παίκτες μας έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, έπαιξαν ομαδικά και νομίζω η πνευματική αντοχή και η υπομονή μαζι με την επιμονή μετα την επιβολή της Λευκάδας στο πρώτο δεκάλεπτο, μας κάνει να είμαστε χαρούμενοι για τη μαχητικότητα και το ομαδικό πνεύμα που επιδεικνύει η ομάδα μας. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι. Καλη συνέχεια στη Δόξα».

 

Για την συνέχεια του Προμηθέα: «Όπως και για όλες τις ομάδες σε αυτή τη θέση, η συνοχή,η υπομονή και η εργατικότητα μέρα με την ημέρα θα δείξει που θα πάει η καθε ομάδα. Το μπάσκετ όπως τελειώνει στο τεσσερακοστό λεπτό, το πρωτάθλημα μπορεί να τελειώσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου παιχνιδιού».

 

Μακένζι Μουρ (μπασκετμπολίστας Προμηθέα): «Δύο ομάδες σε δύσκολη κατάσταση, προσπάθησαν να παλέψουν. Ήταν ενα καλό ματς και στις δυο πλευρές. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, στα πλάνα μας ήταν να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε συγκεντρωμένα. Κάνανε καλή αρχή αλλά παίξαμε ενωμένα σαν ομάδα».

 

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, και στα σουτ τους, πήραμε τα ριμπάουντ, στηρίξαμε ο ένας τον άλλον και συνεχίσαμε να μαχόμαστε. Ξέραμε οτι θα κάνουμε καλο σερί αν πάρουμε τα σωστά σουτ και παίξουμε ενωμένα. Ετσι επανήλθαμε».

Related News

Comments are closed