Νίκη Λευκάδας: Περίπατος στον Αγ.Δημήτριο (72-41 τον Κρόνο)

Ένα ακόμα εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα πανηγύρισε η Νίκη Λευκάδας μέσα στον Άγιο Δημήτριο επί του Κρόνου με 72-41.

Οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα διατηρούσαν ένα μικρό προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο ωστόσο το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά με τη Νίκη Λευκάδας να πατάει το πόδι στο γκάζι και με ένα επιμέρους 28-5 να κλειδώνει από νωρίς την υπόθεση νίκη και το τελικό 41-72 να έρχεται εύκολα.

Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε η Κάντυ για τη Νίκη Λευκάδας για την οποία τέσσερις παίκτριες τελείωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Η Μπράουν τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και από κοντά ακολούθησαν οι Τελίδου, Γούναρη και Στάρα με 10 η καθεμία.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 25-32, 30-60, 41-72

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Λαγοπόδης): Τζανετάτου, Αυτζή 10, Σπαθάρου 10, Μίχου 1, Πετρν, Σταμάτη 3, Οικονομίδου, Γκέργκι 4, Τσιμπίδη, Γασπαράτου, Σίντι 6, Κυριακοπούλου 4

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 8, Τελίδου 10, Καμπουράκη 8, Μπράουν 17, Στάρα 10,  Γούναρη 10, Ψυχογιού, Κάντυ 7, Παπαδοπούλου, Δεληγιάνη 2.

agapotobasket.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24