ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ| ΓΡΑΨΑ: Να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν

Δηλώσεις για τη συμφωνία με τη Νίκη Λευκάδας, έκανε η Ευτυχία Γράψα στο weplayball.gr, λέγοντας ότι θέλει να δικαιώσει αυτούς που την εμπιστεύτηκαν. Πιστεύει ότι η Νίκη Λευκ., θα τα καταφέρει με την Α1, ενώ ευχαριστεί και την προηγούμενή της ομάδα, για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασε εκεί.

Η νεαρή γκαρντ μετά τη συμφωνία δήλωσε: «Η επιλογή μου να φύγω από την Θεσσαλονίκη και την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και να συνεχίσω φέτος με την Νίκη Λευκάδας στην Α1, με κάνει να νοιώθω ικανοποίηση και στηρίχτηκε στα υψηλά κίνητρα τόσο της άρτιας οργάνωσης μιας ομάδας σε όλα τα επίπεδα όσο και της ποιότητας του τεχνικού επιτελείου αλλά και των στόχων της ομάδας στο πρωτάθλημα που μέσα από τον ρόλο μου και την ομαδική δουλειά έχω μεγάλη διάθεση να βοηθήσω στην υλοποίηση τους. Ευχαριστώ τους προπονητές κ. Δουβίτσα και κ. Βαφιά για την εμπιστοσύνη τους. Είναι πολύ σημαντικό στον αθλητισμό να σε εμπιστεύονται σε δύσκολες καταστάσεις. Άλλο τόσο σημαντική όμως είναι και η προσπάθεια να δικαιώσεις αυτούς που σε εμπιστεύονται.

Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά, μου αρέσουν τα δύσκολα και πιστεύω ότι θα είμαι εκεί, έτοιμη να βοηθήσω και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, θέλω πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής και είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η Νίκη Λευκάδας έχει μέλλον στην Α1.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, το ΔΣ, την προπονήτρια μου κ. Καφαντάρη και τις συμπαίκτριες μου για τα δύο θαυμάσια χρόνια γεμάτα δημιουργία. Καταφέραμε πολύ σπουδαία πράγματα. Οι σημαντικές αγωνιστικές και όχι μόνο εμπειρίες που αποκόμισα μαζί τους θα με συνοδεύουν για πάντα. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει