Δόξα Λευκάδας| Μπασάμπε: Πόναγε ο λαιμός του και δεν έπαιξε!!!!

Χωρίς τον Μελσάμ Μπασάμπε αγωνίστηκε η Δόξα Λευκάδα, στο σημερινό παιχνίδι, όπου και ηττήθηκε από τον Προμηθέα Πατρών και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ο Αμερικάνος φοργουορντ, ήταν ένα πονόλαιμος!!!!

Ο 25χρονος φοργουορντ, που από την Πέμπτη έχει μπει κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων, σήμερα το πρωί, επικαλέστηκε πονόλαιμο στους ανθρώπους της ομάδας και για αυτό το λόγο επισκέφθηκε τον γιατρό. Ο τελευταίος σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε το “ΟΚ” για να αγωνιστεί, αλλά ο παίχτης δεν μπορούσε.

Ενώ, η προθέρμανση βγήκε χωρίς την παρουσία του παίχτη…Ξαφνικά και ενώ είχε αρχίσει το παιχνίδι, ο Μελσάμ Μπασάμπε πέρασε από την εξέδρα και κατευθύνθηκε στο πάγκο της ομάδας. Φυσικά, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον Χάρη Μαρκόπουλο, με το κλίμα να είναι βαρύ πλέον για αυτόν στη Λευκάδα.

Σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη τύπου, για τη μη συμμετοχή του Αμερικάνου αθλητή στον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος, πρότεινε να ρωτήσουμε το ιατρικό τιμ το λόγο που δεν αγωνίστηκε και επισήμανε ότι θα “ζήσει και θα πεθάνει” σαν ομάδα.

Related News

Comments are closed