Τσαλδάρης: “Έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει”

Στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, ο αρχηγός της Δόξας Λευκάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης, έδωσε το συνθήμα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Προμηθέα της Δόξας στη Λευκάδα:

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από μια καλή εμφάνιση για 30 λεπτά απέναντι στο ΠΑΟΚ, κρατήσαμε τα θετικά της εικόνας μας και δουλέψαμε πάνω στα κομμάτια που μας έκαναν να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και τελικά να μη μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μπαίνοντας στη 15η αγωνιστική ,θεωρώ ότι μπαίνουμε σε ένα κύκλο παιχνιδιών που αν εξαιρέσεις Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods, όλα είναι τελικοί για εμάς. Έτσι και το αυριανό, κόντρα στην ομάδα του Προμηθέα ,που έχει πρόσφατα αλλαγή προπονητή και αλλαγές στο ρόστερ του. Σαφώς πρόκειται για μια ομάδα με ένα πολύ καλό ρόστερ, που έρχεται από διαδοχικές ήττες και σίγουρα θα έρθουν αποφασισμένοι να κερδίσουν.

Το παιχνίδι για εμάς, όπως είπα και παραπάνω είναι τελικός και θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα τέτοιο ματς. Η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα έχει βελτιώσει τη καθημερινότητα της όσον αφορά τη προπόνηση και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα μας στο παρκέ. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.

Related News

Comments are closed