Τηλυκράτης: Μόνο ο Μπουρδούβαλης εκτός με Απόλλων Λάρισας

Μοναδική απουσία για τον Τηλυκράτη στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας(Κυριακή 22/1 – 15.00μμ), είναι ο Διονύσης Μπουρδούβαλης, που έχει συμπληρώσει κάρτες από την περυσινή σεζόν. Έτσι, ο Ανδρέας Παντζιαράς υπολογίζει κανονικά όλους τους υπόλοιπους παίχτες και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος, “χτυπάει” την πόρτα της αρχικής 11άδας, καθώς είναι ένα παίχτης που τον υπολογίζει πολύ ο προπονητής των “κυανέρυθρων” και δεν αποκλείεται αύριο να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Τηλυκράτη.

Ο προπονητής του Τηλυκράτης, έχει συμπεριλάβει στην αυριανή αποστολή τους εξής παίχτες: Καραγκούνης, Τσάκαλος, Βρεττός, Τσέλας, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Γεωργάκης, Καταγής, Μπαλί, Κτενάς, Ορφανός, Κοντογιάννης, Περιστέρης, Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης, Σιδέρης, Βασιλείου, Καλογερής.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24