ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Νίκησε δύο φορές τον Ηρακλή, θέλει δουλειά για Α1.

Σε δύο φιλικά που πραγματοποιήθηκηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, η Νίκη Λευκάδας επικράτησαν της ομάδας του Ηρακλή, με προπονητή τον πρώην γνώριμό μας, κ. Πολυμένη, όμως έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολύ δουλειά για την πρόκληση της Α1.
DSCN0944

DSCN0951
παγκος νικης λευκαδας

Το Σάββατο επικράτησαν με διαφορές κοντά στους 40 πόντους, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι στο δεύτερο παιχνίδι η διαφορά πήγε κοντά στους 20 πόντους. Από τη Νίκη δεν αγωνίστηκε η Δήμητρα Καμπουράκη, ενώ την εμφάνισή της έκανε η Αρεια Κρουκ.
DSCN0955

Ο προπονητής της Νίκης, κ. Δουβίτσας, δεν έμεινε ευχαριστημένος και δήλωσε ότι: Είμαι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και η νοοτροπία μας, καθώς δεν έχουμε καταλάβει ότι παίζουμε Α1. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Γρήγορα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία γιατί χαθήκαμε.

Τα ίδια φιλικά παιχνίδια έδωσαν και οι Νεανίδες, οι οποίες είχαν από μία νίκη και μία ήττα με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που