Νίκη Λευκάδας: Στον Prisma 91,6 το Πρωτέας Βούλας – Νίκη Λευκάδας(Κυριακή 8/1 – 12.00μμ)

Ο πρώτος αγώνας της Νίκης Λευκάδας για το 2017 γίνεται στην Βούλα κόντρα στον Πρωτέα και ο Prisma 91,6 θα είναι ξανά παρών για να σας μεταδώσει μια ακόμη αμφίρροπη αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο σπουδαίες νίκες-προκρίσεις στο Final Four του Κυπέλλου και παράλληλα στο πρωτάθλημα ισοβαθμούν με τέσσερις νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Σίγουρα ο αγώνας στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γεννηματάς το μεσημέρι της Κυριακής 8/1 στις 12:00 αναμένεται συναρπαστικός. Η επιστροφή του Αλέκου Δάγλα στον πάγκο του Πρωτέα έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα της Βούλας και σίγουρα η μάχη των δύο πάγκων είναι πολύ ιδιαίτερη για την Λευκάδα, με τέσσερις Λευκαδίτες προπονητές να βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία των δύο ομάδων (Δάγλας-Κονιδάρης στον Πρωτέα, Δουβίτσας-Κοϊδής στην Νίκη).

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Eκπρόσωπος Τύπου της Νίκης Μάριος Περδικάρης και η πρώην αθλήτρια της ομάδας και τωρινή του Αμαρουσίου Μαρία Καββαδία.

Για να ακούσετε τη μετάδοση πατήστε ΕΔΩ!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την