Τηλυκράτης: Ραντεβού Δημάρχου κ.Δρακονταειδή, αντ/δου Τηλυκράτη κ.Κατωπόδη και Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γεωργιάδη στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κος Κών/νος Δρακονταειδής με παρουσια του αντιπρόεδρου του A.O. Τηλυκράτη Κου Βασίλη Κατωπόδη, σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Γιώργο Βασιλειάδη που έλαβε χώρα την Παρασκευή 16.12.2016 στο γραφείο του στην Αθήνα, του έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τα Αθλητικά Σωματεία της Λευκάδας.

Ζήτησαν μεταξύ άλλων, την βελτίωση και αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού σταδίου Λευκάδας του Κλειστού Γυμναστηρίου. και τη δημιουργία Αθλητικού και Πολιτιστικου Κέντρου στην πόλη της Λευκάδας.

Ο Κος Υφυπουργός ειχε θετική στάση ως προς την επίλυση των αιτημάτων που τέθηκαν και ανεφερε ότι θα καταβαλει κάθε δυνατη προσπαθεια να γινει αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί