ΕΠΣ Π-Λ| Καραγιαννίδης: «Κε πρόεδρε, τιμήτη της νομιμότητας, της ευημερίας που έφερες και της κωλοτούμπας…»

Νέα επιστολή σε έντονο αντιπολιτευτικό τόνο, έστειλε στον τοπικό Τύπο, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Κώστας Καραγιαννίδης.

Η επιστολή αναφέρει:

«Κε ηθικοπλάστη Κάρτσακλα

Η οικονομική συνδρομή προς τα σωματεία από την ΕΠΣ δεν είναι δικαίωμα δικό σου προσωπικά το οποίο μπορείς να καπηλεύεσαι προεκλογικά αλλά υποχρέωσή σου, από τους πόρους της πολιτείας, όσους απομένουν όταν δεν δαπανούνται χωρίς παραστατικά στοιχεία και χωρίς έγκριση από το Δ.Σ.

Κε πρόεδρε τιμήτη της νομιμότητας, της ευημερίας που έφερες και της κωλοτούμπας, τα ηθικοπλαστικά σου διδάγματα οδηγούν σε συνειρμούς και ενίοτε σε γέλια. Οι θέσεις δεν φτιάχνουν τον άνθρωπο, αλλά αντιθέτως το κύρος, η προηγούμενη εργασία, η καταξίωση και οι αποστασίες του ατόμου είναι αυτές που δίνουν ή αφαιρούν αξία από την κάθε θέση.

Τον πυρετό μου τον κρατάω για εμένα. Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζεις γενναιόδωρα εσύ. Σε καλώ λοιπόν μιας και αποδεικνύεσαι λαλίστατος, στο επόμενο Δ.Σ ,όταν δεν θα έχεις μπροστά σου λόγους για να τους διαβάζεις, να εμφανιστείς και να μας μιλήσεις και για το… πάπλωμα: Ποιός πήρε απόφαση για δαπάνη στα κτίρια της ΕΠΣ, ποιός επέλεξε τους εργολάβους, ποιός διαπραγματεύτηκε τις πληρωμές και τις αμοιβές και με ποιου χρήματα έγιναν οι εργασίες;

Προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί επιστρέφονται, όχι σε εσένα αλλά σε αυτόν που σου έγραψε την επιστολή.

Κώστας Καραγιαννίδης

Μέλος Δ.Σ ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας».

atprevezas.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί