ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Δείπνο της διοίκησης σε παίχτες & φιλικά

Η διοίκηση της Δόξας Λευκάδας, για την έναρξη της νέας σεζόν παραχώρησε δείπνο σε παραλιακό εστιατόριο στους παίχτες της ομάδας. – Δύο φιλικά με Αίολο Αστακού είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο 5/9 και τη Τετάρτη 9/9.

doxa_deipno3Την Παρασκευή το βράδυ μετά την απογευματινή προπόνηση, όλοι οι παίχτες είχαν ειδοποιηθεί από την διοίκηση, ότι είναι καλεσμένοι στο παραλιακό εστιατόριο “Πιπεριά” ιδιοκτησίας Γληγόρη Πλάτωνα, για το καθιερωμένο δείπνο πριν την έναρξη της σεζόν.

Εκεί, ο Πρόεδρος της ομάδας, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και είπε στους παίχτες να υπάρχει σεβασμός μετάξυ τους. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και οι μπασκετικές συζητήσεις έδιναν και έπερναν. Ενώ, ο παίχτες είχαv ελαφρώς πιο ελαστικό ωράριο, από τις προηγούμενες μέρες.
doxa_deipnoo1

Σήμερα Σάββατο 5/9, είναι προγρμματισμένο να γίνει στη Λευκάδα φιλικό με τον Αίολο Αστακού, όμως θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ενώ, με την ίδια ομάδα έχει προγραμματιστεί φιλικό και στη Βόνιτσα, για να μοιραστεί η απόσταση στη μέση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί