Δόξα Λευκάδας: Δηλώσεις Μασάμπε και Μαρκόπουλου

Χάρης Μαρκόπουλος (προπονητής Δόξας Λευκάδας): «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με συνοχή, που δείχνει ότι είναι έτοιμη να κοντράρει τους δύο «μεγάλους» και σίγουρα χρειαζόμαστε κι άλλες δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να τη συγχαρούμε για τη νίκη, νομίζω πως ήταν πολύ συγκεντρωμένη σε ό,τι ζητούσε.

 

Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να επιτεθούμε με τα προβλήματά μας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν εκτός παιχνιδιού για 7-8 λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, αλλά όταν μια μεγάλη ομάδα έχει ξεφύγει είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε μια νίκη για να γυρίσει η ψυχολογία μας».

 

Για τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Ουέλς θέλει να επιστρέψει ανέφερε: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ο Ουέλς αποφάσισε για δικούς του λόγους, οικογενειακούς από ό,τι είπε, να αποχωρήσει από την ομάδα παραμονή ενός σημαντικού αγώνα. Αν έχετε άλλη πληροφόρηση δεν ξέρω. Θα πρέπει να το συζητήσουμε και να δούμε τι θα γίνει.

 

Πρέπει να μιλάμε για τους παίκτες που είναι στην ομάδα κι όχι για αυτούς που έχουν αποχωρήσει. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να φέρουμε τουλάχιστον έναν παίκτη, που θα μας βοηθήσει όχι μόνο στο προσεχές ματς, αλλά σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν».

 

Μέλσαμ Μπασάμπε (μπασκετμπολίστας Δόξας Λευκάδας): «Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μα πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Έπαιξαν πολύ καλά, πρέπει να τους το πιστώσουμε αυτό. Για να κερδίσεις στην Ελλάδα ένα ματς, πρέπει να παίξεις καλά σε ένα ολόκληρο ματς. Όχι για 25 λεπτά. Πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας και να κάνουμε αυτά που μας λέει. Έτσι θα βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Συγχαρητήρια και πάλι στην ΑΕΚ».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που