ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: Μονεγάσκοι οι Νυδριώτες!

Με τις φανέλες της Μονακό θα αγωνίζονται οι παίχτες του Οδυσσέας Νυδριού, ύστερα από την δωρεά που τους έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, στο σωματείο του Νυδριού.
WP_20150813_18_26_41_Pro

Πιο συγκεκριμένα σε μία μινι εκδήλωση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου, παραδόθηκαν από ανθρώπους του Ρώσου μεγιστάνα που έχουν σημαντικές θέσεις στην διοίκηση του Σκορπιού, δύο μεγάλοι σάκοι με 50 ολόκληρες εμφανίσεις της Μονακό, μάρκας Nike και δέκα μπάλες.

Οι παράγοντες του Οδυσσέα, Διονύσης Βαγενάς και Πάνος Γαζής, ο προπονητής Χρήστος Βάννας και οι παίκτες Νεκτάριος Ταξιαρχιώτης, Νίκος Καββαδάς και Βαγγέλης Βάννας (από την Ακαδημία), ευχαρίστησαν τον άνθρωπο του Ριμπολόβλεφ για την σημαντική προσφορά, ενώ από την πλευρά τους παρέδωσαν αναμνηστικά του σωματείου.
WP_20150813_18_31_53_Pro

Πλέον αυτό που εύχονται όλοι είναι η συνεργασία να συνεχιστεί και σε άλλο επίπδο όπως μπορού οι δύο πλευρές, ενώ οι άνθρωποι του ιδιοκτήτη του Σκορπιού, θα ήθελαν αν μπορούσαν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να δουν ένα παιχνίδι της ομάδας του Οδυσσέα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και