Δουβίτσας: “Το θέλαμε πάρα πολύ – Ιστορική ημέρα για το σύλλογο”

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών για τη Νίκη Λευκάδας, ο προπονητής, Νίκος Δουβίτσας, μίλησε αμέσως μετά την ιστορική επικράτηση επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στο φάιναλ φορ, στο lefkadasportnews.gr.

Πιο αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και τη νίκη: “Είναι μια ιστορική μέρα για το σωματείο της Νίκης, για όλους όσους είναι στην ομάδα. Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο. Πιστεύω πως σήμερα παίξαμε παθιασμένα. Έτσι πρέπει να παίζουμε κάθε Κυριακή σε κάθε ματς. Από εκεί και πέρα οι κοπέλες έβγαλαν ενέργεια, έβγαλαν πάθος. Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο εύστοχοι σε πολλά ελεύθερα σουτ που είχαμε το παιχνίδι θα ήταν, όχι πιο εύκολο, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε μια διαφορά σε κάθε δεκάλεπτο, η οποία θα μας έδινε το κίνητρο και κάποιες παίχτριες που δεν χρησιμοποιήθηκαν πάρα πολύ.”

Για το αν φοβήθηκαν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού: “Δεν το φοβηθήκαμε σχεδόν καθόλου, δεν τον φοβηθήκαμε καθόλου. Δουλέψαμε πάρα πολύ πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε τον αντίπαλό μας. Ξέραμε ότι από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έρχεται με μία ξένη και στηρίζεται κατ΄αποκλειστικά στη θέση “5” μόνο στη Χάμπτον. Οι αλλαγές που έχει είναι περιορισμένες. Παίζει με 5-6 κορίτσια τα τέσσερα παίζουν 40 λεπτά και η τακτική μας ήταν τελείως διαφορετική από αυτή του πρωταθλήματος, αφού θέλαμε να τρέψουμε πολύ στο παιχνίδι για να τους κουράσουμε. Κάποια στιγμή παίρναμε ριμπάουντ και δεν γύριζαν πίσω, όχι γιατί δεν είναι καλά γυμνασμένες, αλλά 40 λεπτά, ένας παίχτης δεν μπορεί να παίξει. Αυτό εμείς προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε ροτέϊσον σε όλες τις κοπέλες, μπήκαν όλες, τρέξαμε και είχαμε δουλέψει και όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ.”

Για το F4: “Η συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ, είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Είμαστε αν κρίνω από τον Ολυμπιακό, εμείς, αν πάει ο Πρωτέας θα είναι και αυτός έμπειρος στο F4. Από εκεί και πέρα αν περάσει η Δάφνη ή ο Άρη ή ο Πανιώνιος, θα είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν θα έχει εμπειρία. Εμείς θα προσπαθήσουμε στο F4, να πάμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και θα έχουμε και τρίτη ξένη.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24