ΠΑΣ Σφακιώτες: Επιστροφή Μάλφα στον πάγκο

Τέλος εποχής για τον κόουτς Πάνο Πολίτη Ντάϊντα, από τον πάγκο του ΠΑΣ Σφακιωτών, μετά τα τελευταία συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.

Ο Πρόεδρος της ομάδας των Εξαρχείων, με αστραπιαίες κινήσεις από το βράδυ της Κυριακής, έκανε συνάντηση και εξασφάλισε το οκ από τον νέο πλέον κόουτς της ομάδας Βαγγέλη Μάλφα, ο οποίος μετά από δύο χρόνια απουσίας, cheap nba jerseys επιστρέφει και πάλι στον πάγκο των εν Σφακιωτών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βραχύσωμος πρώην παίχτης και προπονητής του ΠΑΣ Σφακιωτών, είχε αρκετούς ενδοιασμούς στο να αποδεχθεί την πρόταση και να προχωρήσει σε ένα τέτοιο ρίσκο, να αναλάβει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά σε μια δύσκολη για την ομάδα συγκυρία.

Από την πλευρά των ανθρώπων των Σφακιωτών, ο cheap nfl jerseys Μάλφας θεωρήθηκε η πιο ενδεδειγμένη λύση στην παρούσα κατάσταση, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα και ο πιο κατάλληλος να αξιοποιήσει το υπάρχον ρόστερ, προκειμένου μα wholesale mlb jerseys μην χαθεί ο στόχος των μπαράζ.

Τελικά οι δύο πλευρές, μετά από πολύωρες συναντήσεις, Β?νιτσα?: ήρθαν σε συμφωνία 写真をインテリアに「フォトフレーム」 και ήδη άρχισε από κοινού Niche, ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα, ενώ έγιναν και οι cheap nfl jerseys πρώτες διερευνητικές επαφές με παίχτες που θα ενισχύσουν την προσπάθεια.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που