ΕΠΣ Π-Λ| Καραγιαννίδης: «Αρνούμαι να κρύβω θέματα που έχουν να κάνουν με διαχείριση δημοσίου χρήματος»

Την παρακάτω γραπτή επιστολή έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Κώστας Καραγιαννίδης, δίνοντας έτσι συνέχεια στη «ρήξη» μελών του συμβουλίου με την ηγεσία της Ένωσης:

«Στο ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας που έγινε στις 17-11-2016 γράφτηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης ότι έγινε ενημέρωση για την ανακαίνιση των γραφείων.

Καμία συζήτηση και καμία ενημέρωση δεν έγινε και δεν ήταν θέμα της ημερησίας διάταξης, όπως αυτό φαίνεται στην πρόσκληση με αρ. πρωτ 1055/15-11-2016.

Την 13-12-2016 σε νέο ΔΣ μας ενημερώνει ο Πρόεδρος για την ανακαίνιση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης, το κόστος της οποίας ξεπερνά τα 14.000 ευρώ χωρίς τις ασφαλιστικές εισφορές.

Άμεση ήταν η αντίδρασή μου και η διαφωνία μου διότι δεν γίνεται πρώτα η ανάληψη της δαπάνης και μετά να έρχεται προς έγκριση στο ΔΣ. Ακολούθησε η αποχώρησή μου και το ίδιο έπραξε και ο κ. Γιάννης Πότσιος.

Αρνούμαι να γίνω συμμέτοχος στις οικονομικές παρατυπίες της πλειοψηφίας.

Αρνούμαι να κρύβω θέματα που έχουν να κάνουν με διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Συνεχίζω να διαφωνώ με την επιβολή προστίμων σε ομάδες και παράγοντες -όταν αδυνατούν να πληρώσουν μετακινήσεις και γιατρούς- και γίνεται σπατάλη με αυτόν τον παράτυπο τρόπο».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24