Αχερ. Καναλακίου: Κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπυ με τον Πανλευκάδιο

Στον Αχέρων Καναλακίου, ξέρουν ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στο παιχνίδι με τον Πανλευκάδιο για να ξαναμπουν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού με αρνητικό αποτέλεσμα για τους γηπεοδούχους, η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, πολύ δύσκολα θα κοιτάξει…πίσω μέχρι το τέλος της σεζόν. Για αυτό το λόγο, οι γηπεδούχοι που θέλου πάση θυσία τη νίκη, κάνουν κάλεσμα στο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε ο ΠΑΣ Αχέρων για το ματς του Σαββάτου (17/12) με τον Πανλευκάδιο στο Καναλάκι.
Αναλυτικά:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
Στο Καναλάκι όλοι ζούμε και αναπνέουμε για το ματς-ντέρμπι του Σαββάτου με την ομάδα του Πανλευκάδιου,καθώς σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια πρώτο θέμα συζήτησης είναι αυτό !!!
Η ομάδα δουλεύει σωστά και μεθοδικά ,έχουμε αφήσει πίσω τα δύο ατυχή αποτελέσματα με Θεσπρωτικό και Πλαγιά και όλοι οι παίχτες είναι προσηλωμένοι για τον αγώνα αυτό.
Η Διοίκηση από την μεριά της έχει τακτοποιημένες όλες τις εκκρεμότητες προς παίχτες και προπονητές και με αυτόν τον τρόπο δείχνει την συνέπεια που την διακρίνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια!!!
Το κλίμα δείχνει ιδανικό,η συσπείρωση και η θετική ενέργεια του κόσμου μεγάλη και όλοι μαζί Διοίκηση,προπονητές,παίχτες και φίλαθλοι ανυπομονούν για αυτό το ματς με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα του Πρωταθλήματος,καθώς θα απομένουν 17 αγωνιστικές.
ΌΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

Related News

Comments are closed