Δόξα Λευκάδας: Ο Ουέλς έφυγε με το ΚΤΕΛ από την πόλη!

Σαν… κλέφτης, σύμφωνα με το sport24.gr, αποχώρησε από τη Λευκάδα ο Ντεζ Ουέλς, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους της Δόξας. Αναζητείται ήδη ο διάδοχός του.

O Aμερικανός γκαρντ είχε ζητήσει να φύγει από τη Λευκάδα. Βέβαια στην πραγματικότητα δεν το ζήτησε απλά, αλλά ήδη έχει φύγει από το νησί δίχως να ειδοποιήσει κανέναν και οι παράγοντες της Δόξας κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ουέλς είχε 17 πόντους κατά μέσο όρο στην Stoiximan.gr Basket League και ήταν το μεγάλο επιθετικό όπλο της Δόξας. Όμως δεν θα παραμείνει άλλο στην Ελλάδα. Και το έκανε με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Είχε ενημερώσει πως θέλει να αποχωρήσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του, αλλά δίχως να ειδοποιήσει πήγε στο ΚΤΕΛ Λευκάδας, άφησε το αυτοκίνητό του και έφυγε με το λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Με άλλα λόγια άδειασε το σπίτι του, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση και αποχώρησε από το νησί σαν κλέφτης. Η Δόξα, λοιπόν, χάνει τον καλύτερό της παίκτη εν όψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο και βρίσκεται σε αναζήτηση σκόρερ για να καλύψει το κενό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει