Μεγάλη “μάχη” με Λαύριο – Να γίνει ο 6ος παίχτης ο κόσμος

Για την 10η αγωνιστική της Basket League, η Δόξα Λευκάδας υποδέχεται το Λαύριο DHI το Σάββατο 10/12, σε μια μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι, όπως και στα προηγούμενα, να μπει στην εξίσωση του αγώνα, να γίνει ο 6ος παίχτης της Δόξας Λευκάδας και να σπρώξει του παίχτες του Χάρη Μαρκόπουλου προς τη νίκη.

Οι δύο ομάδες έχουν ίδιο ρεκόρ μέχρι στιγμής με 2-7 και όπως όλοι καταλαβαίνουν μία νίκη θα δώσει μεγάλη ανάσα στην ομάδα της Λευκάδας, που ποντάρει πολλά στην στήριξη του κόσμου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5-10-20 ευρώ και υπάρχουν στα γραφεία της ομάδας, στο viva.gr, ενώ θα είναι και στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης