Δηλώσεις από το Απόλλων Πατρών – Δόξας Λευκάδας

Χάρης Μαρκόπουλος (προπονητής Δόξα Λευκάδας): «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στον κόουτς Μέξα για τη σημερινή του νίκη. Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις, από τη μια ο Απόλλωνας από την αρχή πήρε διαφορά, βρήκε αυτοπεποίθηση και και έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού και από την άλλη όμως εμείς προσπαθούσαμε σε όλο το παιχνίδι να επιστρέψουμε και να μπορέσουμε να βρούμε τις ευκαιρίες μας μπας και μπορέσουμε και κερδίσουμε κάτι περισσότερο από αυτό που πήραμε σήμερα.

 

Νομίζω ότι φτάσαμε το παιχνίδι σε ένα οριακό σημείο στο οποίο μας έλειπαν κάποια πράγματα που θα μας έκαναν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς και να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά. μΕίμαστε ομάδα με απειρία, αυτό πρέπει να το δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Στο ελληνικο πρωτάθλημα είναι μερικά πράγματα που μπορεί να σου κοστίσουν αλλά και να σου αλλάξουν το μομέντουμ σαν ομάδα»

 

Δημήτρης Τσαλδάρης (μπασκετμπολίστας Δόξα Λευκάδας): «Δεν τα καταφέραμε σήμερα να κερδίσουμε. Ήρθαμε προετοιμασμένοι, θέλαμε πολύ να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις αλλά θεωρώ ότι το κακό ξεκίνημα μας στο πρώτο δεκάλεπτο και η αυτοπεποίθηση που πήρε ο Απόλλωνας μας κόστισε. Γυρίσαμε το ματς, αλλά σε κρίσιμα σημεία του παιχνίδιου δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, μας κόστισαν τα λάθη που κάναμε και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Καθημερινά μαθαίνουμε από τα λάθη μας, βελτιωνόμαστε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

 

Κώστας Μέξας (προπονητης  Απόλλων Carna): «Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για τη σημαντική νίκη. Αυτό που λέγαμε όλη την εβδομάδα είναι ότι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες με επιθετικό ταλέντο και δεν έπρεπε να της επιτρέψουμε να βρει ρυθμό καθώς μετά θα ήταν πολύ δύσκολο να τη σταματήσουμε. Καταφέραμε λοιπόν μεσα από την άμυνα μας να περιορίσουμε τον αντίπαλο καθώς τα παιδιά ήταν σε γενικές γραμμές συγκεντρωμένα στο στόχο τους.

 

Θεωρώ όμως ότι δεν είχαμε τόσο μεγάλη υπομονή και τοσο καθαρό μυαλό στην επίθεση για να μπορέσουμε να διαβάσουμε το παιχνίδι της Λευκάδας και να τελειώσουμε το ματς πιο εύκολα όταν είχαμε τη διαφορά.

 

Η πίεση είναι δεδομένη και είναι δεδομένη επειδή έχουμε χάσει στην έδρα μας παιχνίδι και αυτό μας δημιουργεί έξτρα πίεση και ειδικά όταν παίζεις με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα. Προσπαθούμε να το παλέψουμε αυτό.

 

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου στον αμυντικό τομέα όμως στην επίθεση πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Εχουμε περιθώρια βελτιώσης σιγουρα, ομως από την άμυνα μας μπορούμε να χτίζουμε αυτοπεποιήθηση και παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.Πρέπει να βρουμε κάποιες λύσεις σε θέματα χημείας κυρίως και να συνεχίσουμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λευκάδας και στον κόουτς Μαρκόπουλο».

 

Διαμαντής Σλαφτσάκης (μπασκετμπολίστας Απόλλων Carna): «Για εμάς ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη που μας δίνει βαθμολογική ανάσα. Ελέγξαμε το παιχνιδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, είχαμε πει όλη την εβδομάδα ότι θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι εαν ξεκινήσουμε από την άμυνα όπου είναι η βάση μας και η δύναμη μας. Μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό και στην επιθεση και δημιουργήσαμε μια διαφορά. Παρόλο που χάσαμε σε κάποια σημεία την ψυχραιμία μας και επιτρέψαμε στην Λευκάδα να γυρίσει στο παιχνίδι, βρήκαμε την ψυχραιμία και τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε τον αγώνα».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...