Τηλυκράτης: Δεν έχει δεχθεί γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!!!(Δείτε τα πινακάκια)

Ακουμπήσαμε Δεκέμβρη….σε λίγο έρχονται Χριστούγεννα και η άμυνα του Τηλυκράτη, ακόμα να δεχθεί γκολ σε δεύτερο ημίχρονο. Είναι φτιαγμένη από…γρανίτη, πάει και τελείωσε!!! Άμυνα απο..ατσάλι και βάλτε ακόμα,όλες οι εκφράσεις κλισέ που υπάρχουν για τέτοιες περιπτώσεις, που τα στατιστικά την βάζουν στις καλύτερες του πρωταθλήματος(η καλύτερη εντός έδρας) και αυτό οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται.

Σε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος εξελισεται η άμυνα του Τηλυκράτη, αφού σε 10 αγωνιστικές μέχρι σήμερα, δεν έχει δεχθεί γκολ εντός έδρας(μόνο σε ματς κυπέλλου έχει δεχθεί), κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Παναρκαδικός.
screenshot_9

Ενώ, ένα άλλα στοιχείο που δείχνει ότι η άμυνα του Τηλυκράτη είναι από…μπετόν, είναι ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Καραγκούνη να κρατάει το “μηδέν”, όντας…θεατής στα περισσότερα ματς.
screenshot_10

Την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος την έχει η Παναχαϊκή και η ΑΕ Καραισκάκη, που έχουν δεχθεί 2 γκολ, ενώστη σχετική λίστα, μόνο ο Παναρκαδικός έχει καλύτερη άμυνα από το σύνολο του Ανδρέα Παντζιαρά.

Τα γκολ που έχουν δεχθεί οι ομάδες

Παναχαϊκή 2
ΑΕ Καραισκάκη 2
Παναρκαδικός 3
Τηλυκράτης 5
Εθνικός Πειραιώς 5
Ολυμπιακός Βόλου 6
Ιωνικός 6
Ηλυσιακός 6
Εργοτέλης 6
ΠΑΟ Βάρδας 6
Διαγόρας Σεβαστής 6
Απόλλων Παραλιμνίου 6
Αιολικός Μυτιλήνης 6
ΙΝΚΑ 7
Απόλλων Καλαμαριάς 7
Ερμιονίδα 7
ΑΟ Χαλκίδας 7

Άλλο ένα παράσημο για τους “κυανέρυθρους”, που έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν στη Γ΄ Εθνική, στις 10 πρώτες αγωνιστικές που έχουμε παίξει μέχρι και σήμερα. Ενώ, πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα στην….Ευρώπη, με ένα τέτοιο επίτευγμα τέτοια εποχή!!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24