Πανλευκάδιος: Εύκολα 3-0 τον Ωρωπό

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μας στην αναμέτρηση με τον Ωρωπό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το σκορ να σταματά στο 3-0, ενώ θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλότερα αν οι επιθετικοί μας είχαν την τύχη με το μέρος τους. Οι σημαντικές απουσίες των Κοκόλη, Τριάντου και Τσομπάι δεν στοίχισαν ιδιαίτερα μιας και ο Γιώργος Κατηφόρης έχοντας βάθος στον πάγκο με εξίσου σημαντικές λύσεις, πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε μια αναμέτρηση όπου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από την καθαρή φανέλα του Κότση με τη λήξη του αγώνα, σε ένα λασπωμένο αγωνιστικό χώρο και σε αντίθεση με τη φανέλα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ενώ η επιστροφή του Δημουλιά χαροποίησε ιδιαίτερα όλους τους φίλους της ομάδας.

dsc_0102Μόλις στο 6ο λεπτό και έχοντας πάρει από νωρίς το κέντρο, η ομάδα μας είχε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Σπανός σέντραρε από αριστερά, στην περιοχή βρέθηκε ο Μάουρο όπου έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε χιλιοστά άουτ. Καλή στιγμή και στο 15′ για τον Μάουρο, όπου δοκίμασε ένα φιλόδοξο σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα. Φτάνοντας στο 27′ πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους όταν ο Καταγής σέντραρε ψάχνοντας τον Κολοβό στην περιοχή. Ο επιθετικός της ομάδας μας έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο της εστίας του αντιπάλου για να απομακρυνθεί στη συνέχεια. Στην αμέσως επόμενη φάση ένα φαρμακερό σουτ του Δημουλιά έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ωρωπού, ενώ στο 38 μια εξίσου καλή κεφαλιά από τον Κολοβό κατέληξε λίγο άουτ, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το σκηνικό συνεχίστηκε με τους επιθετικούς μας να είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, και βρίσκοντας το δρόμο προς την αντίπαλη εστία τρεις φορές. Στο 53ο λεπτό μια κεφαλιά του Φλούδα σταμάτησε και παλι στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, ενώ ένα σουτ του Κολοβού στην επαναφορά της μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 56′ ο Κολοβός πήρε την κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή, έπειτα από σέντρα του Σπανού, καταφέρνοντας να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανοίγοντας έτσι το σκορ, 1-0. Με το ρόδι να έχει σπάσει, στο 62′ ο Βλάχος θα βρεθεί στην περιοχή για την εκτέλεση κόρνερ, θα πηδήξει πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά θα διαμορφώσει το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Μάουρο στο 82′ στην επιστροφή του από ένα μπαράζ τραυματισμών που τον κράτησαν έξω από τους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες.
15301230_10209597936363136_72901301_n  15240038_10209597927722920_2078853574_n

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Κότσης, Στεριώτης, Σπανός, Βλάχος, Κοκόλης ΧΣ, Φλούδας, Μάουρο(85′ Κολάκης), Δημουλιάς(80′ Σούνδιας), Κολοβός, Καταγής(50′ λ.τρ. Καββαδάς), Μπρούβας

πηγή: panlefkadios.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί