Γ΄ Εθνική: Αφιέρωσε το γκολ στη γιαγιά του….

Μία όμορφη οικογενειακή σκηνή εκτυλίχθηκε μετά το -πέμπτο φετινό- γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Σέτττος στη σημερινή νίκη (2-0) του Ρήγα Φεραίου επί του Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ο φορ από τη Μαλεσίνα που έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με τα Κυανόλευκα από την περσινή σεζόν που ήρθε στο σύλλογο, μόλις έγραψε το 2-0 στο 27ο λεπτό έτρεξε προς την κερκίδα και ανταμώθηκε στα κάγκελα με τη γιαγιά του Αγγελική η οποία έρχεται από την Φθιώτιδα στο Βελεστίνο μαζί με την μητέρα του Ευαγγελία και τον πατέρα του Βασίλη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον εγγονό να σκοράρει!

Ασφαλώς το φιλί της γιαγιάς ήταν η πιο γλυκιά επιβράβευση για τον 24χρονο άσο του Ρήγα που έχει σκοράρει εντός έδρας και στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε ως βασικός.

Σήμερα βέβαια η αφιέρωση ήταν ξεχωριστή!

πηγή: www.mousikovagoni.com

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης