Δόξα Λευκάδας: Ο Άρης…έφυγε, τα ντέρμπυ έρχονται!!!

Το Σάββατο φιλοξενήσαμε άλλη μια μεγάλη ομάδα, τον Άρη, ο οποίος έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων και όλοι περίμεναν την Πέμπτη, για να δουν την αρμάδα του Γκάλη, του Γιαννάκη και των άλλων παιδιών. Φυσικά, για τη Δόξα μόνο να κερδίσει έχει από τέτοια παιχνίδια, ενώ για τον κόσμο, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δεί από κοντά μεγάλους παίχτες.

Ο Άρης λοιπόν έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Λευκάδα, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, ενώ μας μένει και μια μικρή πίκρα για την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Βασικά, με μείων δύο παίχτες του βασικού ροτέισον, δεν μπορείς να κερδίσεις μια γεμάτη ομάδα, που ξεκίνησε τόσο εντυπωσιακά το παιχνίδι, όσο και αν βρίσκεται σε περίοδο που δεν είναι και στα καλύτερά της. Για την Δόξα έρχεται ενίσχυση και στη θέση των κοντών, όσο και στους ψηλούς.

Η μόνη ομάδα που μένει να δούμε στο κλειστό είναι η ΑΕΚ, αλλά αυτή αργεί! Για την Δόξα τα μεγάλα παιχνίδια είναι μπροστά….Τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει για να μείνει και του χρόνου στην Α1, είναι με Κύμη, Λαύριο, Προμηθέα, Απόλλων, Κόροιβο, Τρίκαλα! Αυτά είναι τα ντέρμπυ.

Ο κόσμος, έχει καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται και είναι κοντά στην ομάδα και θα πρέπει στα δύο επόμενα εντός μέχρι το τέλος του χρόνου με Λαύριο(10/12) και Τρίκαλα(26/12), να εξαφανίσει τα εισιτήρια. Από εκεί και πέρα, δεν θα πούμε όχι αν έρθει κάποιο διπλό, αφού θα μιλάμε για “χρυσό” δίποντο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί