Ρήγας Φεραίος – Τηλυκράτης 2-0

Ήττα 2-0 από τον Ρήγα Φεραίο για τον Τηλυκράτη Λευκάδας Ένα… εφιαλτικό επτάλεπτο (20΄-27΄), κατά το οποίο οι παίκτες του Τηλυκράτη έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους υποπίπτοντας σε λάθη, ήταν αρκετό για να γνωρίσει σήμερα η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Βελεστίνο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο κινητικοί στο παιχνίδι, πιέζοντας τους φιλοξενούμενους στο κέντρο και κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 20΄ με τον Γκίκα, και πριν, ωστόσο, οι παίκτες του Τηλυκράτη προλάβουν να συνέλθουν από το σχετικά γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, ο Σέττος στο 27΄ έκανε το 2-0, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο των φιλοξενούμενων. Στο 40΄ ο Ρήγας Φεραίος είχε δοκάρι με τον Ζαχαράκη.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Λάμπρου, Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Κιπτίου (80’ Τσελέπης), Γεωργατζής, Ζαχαράκης (58’ Χύσα), Γκίκα, Σέττος (75’ Τζοβάρας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Ορφανός (56’ Βασιλείου), Κτενάς (56’ Περιστέρης), Σιδέρης, Μακρυγιάννης, Κοντογιάννης

Share This Post

Δείτε περισσότερα...