Δηλώσεις Πρίφτη και Ζάρα

Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Άρη): «Συγχαρητήρια για την νίκη σε ένα δύσκολο ματς. Η Δόξα παίζει πολύ καλά στην έδρα της και εμείς ερχόμασταν από ένα δύσκολο πρόγραμμα και κακή ήττα στην Φρανκφούρτη. Μετά από δύο ημέρες είχαμε αγώνα, ταξίδι, προπόνηση και πάλι ματς. Σε δύο ημέρες έχουμε ακόμη έναν δύσκολο αγώνα με την Μονακό και πρέπει να ανταποκριθούμε. Είναι βέβαια θετικό ότι παίζουμε στο γήπεδό μας αλλά ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς. Ο Τζένκινς έχει έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και αύριο θα δούμε πόσο σοβαρό είναι. Δυστυχώς ένα καλό δεν έρχεται ποτέ μόνο του.

Είχαμε καλό μακρινό σουτ, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και είχαμε καλή οργάνωση στα τρία δεκάλεπτα. Στο τέλος παίξαμε με τον χρόνο, ο αντίπαλος προσπάθησε να πιέσει, μπήκαν κάποια τρίποντα από την Δόξα αλλά κρατήσαμε την διαφορά. Πιστεύω και στην και στην Φρανκφούρτη είχαμε καλό σουτ για 30 35 λεπτά αλλά στο τέλος δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Η Δόξα είναι μία ομάδα που έχει επιθετικότητα στο παιχνίδι της, υπάρχουν παίκτες που είναι επικίνδυνοι και δύσκολο να τους σταματήσεις. Παίζει κλειστή άμυνα, πολύ κοντά στην μπάλα και προκαλεί τον αντίπαλο να πάει στο μακρινό σουτ. Εμείς είχαμε ευστοχία και τα καταφέραμε».

Θοδωρής Ζάρας (μπασκετμπολίστας Άρη):«Είχαμε έναπολύ δύσκολο δεκαήμερο με συνεχόμενα παιχνίδια και συνεχόμενα ταξίδια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για την σπουδαία νίκη. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και δεν αφήσαμε Λευκάδα να παίξει όπως ήθελε και την υποχρεώσαμε να μας κυνηγά. Αυτός ο αγώνας πρέπει να είναι οδηγός για την συνέχεια. Έχουμε κάποιες δυσκολίες στο πρόγραμμα αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...