Τσαλδάρης: “Υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε”

Ο αρχηγός της Δόξας Λευκάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης, blogάρει στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, με τον Άρη.

“Φτάσαμε πλέον στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να παίξουμε ένα δυνατό και συνάμα δύσκολο αγώνα κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Το πόσο σπουδαία ομάδα είναι ο Άρης το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, και όπως έχω τονίσει αρκετές φορές, είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μια νεοφώτιστη ομάδα όμως είναι η Δόξα, να κοντράρεται με αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς.

Ο Άρης έρχεται από συνεχόμενες ήττες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, με πληγωμένο εγωισμό και περιμένουμε ότι θα αντιδράσει. Όμως και εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα που είχαμε την περασμένη εβδομάδα στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Πρέπει να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις, να παίξουμε καλό μπάσκετ να παρουσιάσουμε την εικόνα που έχουμε συνήθως στους αγώνες μέσα στο γήπεδό μας. Θα έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο σε όλους.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και