Δόξα Λευκάδας – Άρης: Οι αριθμοί του αγώνα

Μία ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση για τη νεοφώτιστη Δόξα με ομάδα της περυσινής πρώτης πεντάδας καθώς μετά από τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods υποδέχεται και τον Άρη.

Οι νησιώτες έχουν ρεκόρ 2-2 στην έδρα τους ενώ ο Άρης που προέρχεται από εντός έδρας ήττα μετρά δύο νίκες σε τρία παιχνίδια μακριά από το «Αλεξάνδρειο».

* Τις 100 συμμετοχές στην STOIXIMAN.GR Basket League ετοιμάζεται να συμπληρώσει ο Γιώργος Γεωργάκης.

* Ο Γιάννης Δεμερτζής θα αγωνιστεί για 150ή φορά σε παιχνίδι της STOIXIMAN.GR Basket League. Επίσης με έξι εύστοχες ελεύθερες βολές θα φτάσει τις 100.

* Ο Χρήστος Ταπούτος χρειάζεται δύο ακόμα ασιστ για να συμπληρώσει τις 350. Από την άλλη, αν υποπέσει σε δυο λάθη τότε θα συμπληρώσει 400 στη λίγκα. Τέλος, χρειάζεται ένα μπλοκ για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στο πρωτάθλημα.

* Ο Θοδωρής Ζάρας θα φτάσει τους 1.300 πόντους αν σκοράρει ακόμα εννέα. Επίσης χρειάζεται ακόμα τρία ριμπάουντ για τα 250.

* Ο Σπύρος Μούρτος χρειάζεται ακόμα τέσσερις πόντους για να συμπληρώσει τους 600 στη λίγκα. Ακόμα, με τρία ριμπάουντ θα φτάσει τα 400.

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος απέχει τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ από τα 400 και ένα επιθετικό από τα 100. Συνολικά χρειάζεται ακόμα πέντε ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 500 στη λίγκα.

* Ο Βασίλης Σίμτσακ χρειάζεται ακόμα τρία ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 900.

* Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς χρειάζεται ακόμα δύο μπλοκς για να φτάσει τα 50 στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24