ΠΑΣ Πρέβεζας – ΠΕΑΣ Κατούνας 3-1

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο εξ΄αναβολής αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 κα στον ΠΕΑΣ Κατούνας για την 8η αγωνιστική της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τους γηπεοδύχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-1.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου λόγω των βροχοπτώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά με μόλις πρώτη καλή ευκαιρία στο 2΄μετα από εκτέλεση φάουλ από τον Μουτσαϊ και στο 17΄ο ίδιος παίχτης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα μετά από μακρινό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καρφάκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Παπαβασιλείου με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να υπερτερεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 53΄ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των γηπεδούχων μετά από φάουλ όπου εκτελεστής ήταν ο Καρίπογλου κάνοντας το 2-0. Από εκεί και περά οι δυο ομάδες έδωσαν πραγματική μάχη με γερές κόντρες και πολλά φάουλ αλλά με τον ΠΕΑΣ Κατούνας να ανεβάζει ρυθμό και να μειώνει στο 70΄με τον Αργυρό,  χάνοντας μάλιστα κλασικές ευκαιρίες με δοκάρια αλλά και αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Στο 89΄ο διαιτητής απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Φίντζο μετά από διαμαρτυρία ενώ στις καθυστερήσεις ξαναέδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του ΠΑΣ Πρέβεζα και με εκτελεστή τον Κτενά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ  των γηπεδούχων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΑΪΛΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΝΤΟΜΑΡΗΣ – ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2016: ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. CALA, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, DIAN, NIOGANA, ΛΙΑΣΚΟΣ(ΚΤΕΝΑΣ), ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, ΜΟΥΤΣΑΪ(ΜΑΛΕΣΚΟΣ), ΖΑΧΟΣ,  ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ(ΤΖΙΜΑΣ).

ΠΕΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: ΚΑΡΦΑΚΗΣ, ΣΕΡΒΟΣ(ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ), CELAY, ΚΑΛΔΑΝΗΣ(ΜΑΛΦΑΣ), ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΡΟΜΠΟΤΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΟΛΛΟΚΑΣ, ΘΕΡΜΟΣ.

pasprevezaspeaskatounasdekaeksi-2

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που