Στις καθυστερήσεις ηττήθηκε (2-1), ο Αγ.Πέτρος στην ΑΕ Πρέβεζας

Η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας επικράτησε του ΑΟ Αγίου Πέτρου με σκορ 2-1 στο «Αθανασία Τσουμελέκα», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση είχε πολλές δυνατές μονομαχίες, λίγες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά συναρπαστικό φινάλε, με τον Καζούκα να δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στους «πράσινους», στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

IMG 0504

Η ομάδα πάντως που προηγήθηκε σχεδόν με το «καλημέρα» στο ματς ήταν ο Άγιος Πέτρος. Ο Χότζας στο 4’ έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Φέτσης με κεφαλιά πρόλαβε το Βασιλάκο και «έγραψε» το 0-1. Όμορφο σε εκτέλεση ήταν και το γκολ της ισοφάρισης της Ένωσης. Στο 26’ ο Γιώργος Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» το Σκιαδά, στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, διαμορφώνοντας το 1-1.

IMG 0525

Ο Άγιος Πέτρος απείλησε εκ νέου την εστία του Βασιλάκου στο 29’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χότζα (άουτ), ενώ η Ένωση «απάντησε» στο 39’, όταν ο Πανταζής πάσαρε στον Κόκκαλη, αλλά εκείνος δεν βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή (σουτ-άουτ). Στο 40’ η ομάδα της Λευκάδας έχασε αξιόλογη ευκαιρία να πάρει και πάλι «κεφάλι» στο σκορ, όταν ο Χότζας έβγαλε τετ-α-τετ τον Ζακυνθινό με τον Βασιλάκο στο ύψος του πέναλτι, αλλά το απευθείας δεξί σουτ του έμπειρου επιθετικού του Αγίου Πέτρου πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

IMG 0515

Ίδια «γεύση» και στο δεύτερο ημίχρονο για τους δύο αντιπάλους. Οι «πράσινοι» έφτασαν με αξιώσεις στην περιοχή του Σκιαδά στο 50’ (σουτ του Τσούτση-άουτ) και το 56’ (σέντρα-σουτ Κουτρούμπα-άουτ), ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 63’ με δυνατό σουτ του Ζακυνθινού «ενόχλησαν» τον τερματοφύλακα της ΑΕ Πρέβεζας (μπλόκαρε τη μπάλα).

IMG 0546

Στο τελευταίο μισάωρο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Σκιαδά παρά μόνο σε δύο φάσεις. Ο Ζήσης στο 69’ σούταρε εντός περιοχής από πλάγια θέση (άουτ), ενώ στο 83’ ο Κουτρούμπας σούταρε δυνατά, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγίου Πέτρου έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

IMG 0560

Η «λύτρωση» για την ομάδα της Πρέβεζας ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σκιαδάς αρχικά απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κουτρούμπα σε κόρνερ. Το «10άρι» της Ένωσης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιάννης Καζούκας με πλασέ (η μπάλα κόντραρε και σε πόδι συμπαίκτη του) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

IMG 0565

Διαιτητής: Φραγκούλης

Βοηθοί: Πάτσης-Ριζογιάννης

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Βασιλάκος, Ντέντι, Πανταζής, Ζήσης (69’ Λεόπουλος), Παπαδόπουλος, Καζούκας, Σκαμνέλος, Κόκκαλης, Νικάκης (85’ Σπανός), Κουτρούμπας, Τσούτσης Χρ (57’ Σακκάς).

ΑΟ Άγιος Πέτρος (Κονιδάρης): Σκιαδάς, Μπρέγκου, Γεωργάκης, Καταγής, Μπιλάνι, Καλογερής, Χότζας, Κακουλαντωνάκης (64’ Σπανός), Φέτσης (66’ Τούτου), Ζακυνθινός (89’ Βακουφτσής), Καρακώστας.
ρεπορτάζ: atprevezas.gr

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει