Στα άκρα ΚΑΕ Άρης – Δαμιανίδης

Στην δικαστική αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, παίχτηκε η τελευταία – μέχρι την επόμενη – πράξη της δικαστικής διαμάχης του τζένεραλ μάνατζερ της Δόξας Λευκάδας και πρώην προέδρου του Άρη Γιάννη Δαμιανίδη, με την ΚΑΕ Άρης, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Arena Press σήμερα.

Χθες, εκδικάστηκε η αγωγή του πρώην έμμισθου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κατά την ΚΑΕ, του Νίκου Λάσκαρη αλλά και του Λευτέρη Αρβανίτη, με την οποία αξιώνει αποζημίωση ύψους 180 χιλιάδων ευρώ συνολικά αλλά και την προσωποκράτηση για έναν χρόνο του ιδιοκτήτη και του νυν προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

 

Ο Δαμιανίδης θεωρεί ότι υπέστη προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη, με όλα όσα κατά καιρούς η ΚΑΕ Άρης υποστήριξε μέσω των μαρτύρων της στις δικαστικές αίθουσες, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η διοικητική του ενασχόληση με την ΚΑΕ τον έβλαψε ηθικά, σωματικά και οικονομικά.

 

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Άρης μέσω του νομικού της εκπροσώπου, Σπύρου Χριστοφορίδη, απέκρουσε όλες τις κατηγορίες του πρώην έμμισθου προέδρου προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μαρτυρούν την «μαύρη τρύπα» των 4.7 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δημιουργήθηκε στην ΚΑΕ επί των ημερών διοίκησης Δαμιανίδη.

 

Η ΚΑΕ προσκόμισε την έκθεση της εταιρείας που διενήργησε τον οικονομικό έλεγχο στα οικονομικά της (με τον ορκωτό της, κ. Πρωτογερόπουλο), τις ένορκες καταθέσεις και τα δικόγραφα από τον φάκελο υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα δεινά τα οποία ο Δαμιανίδης υποστηρίζει ότι υπέστη, οφείλονται σε δικές του διοικητικές παραλείψεις και είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.

 

Οι δυο αντίδικοι (ΚΑΕ Άρης – Δαμιανίδης) κατέθεσαν χθες μέσω των νομικών τους ότι συμπληρωματικό έγγραφο είχαν στα χέρια τους, το δικαστήριο έκλεισε τον φάκελο της υπόθεσης και αναμένεται να εκδώσει την οριστική του απόφαση για την αγωγή σε περίπου δυο μήνες.

 

Στην αντεπίθεση με αγωγή ο Λευτέρης Αρβανίτης

Αποφασισμένος να τραβήξει μέχρι τέλους το σχοινί της αντιπαράθεσης με τον Γιάννη Δαμιανίδη, σε προσωπικό επίπεδο πλέον, φαίνεται ότι είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης. Και για τον λόγο αυτό δεν έμεινε σε αμυντική στάση, αρκούμενος στην υπεράσπισή του από τον Σπύρο Χριστοφορίδη.

 

Χθες, λοιπόν, ο Λευτέρης Αρβανίτης κατέθεσε από πλευράς του νέα αγωγή κατά του πρώην έμμισθου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ Άρης, απαντώντας στην δική του αγωγή και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

 

Συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ζητά αποζημίωση ύψους 60 χιλιάδων ευρώ από τον Γιάννη Δαμιανίδη, διεκδικώντας παράλληλα την προσωποκράτησή του για έναν χρόνο, καθώς ο Λευτέρης Αρβανίτης θεωρεί πως έχει θιγεί η υπόληψή του και έχει προσβληθεί η προσωπικότητά του, από τις καταθέσεις Δαμιανίδη αλλά και των μαρτύρων υπεράσπισής του, στην διάρκεια της δικαστικής διαμάχης με την ΚΑΕ.

 

Ο Αρβανίτης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα στην ArenaPress, ωστόσο ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του ότι την αγωγή του κατά Δαμιανίδη θα την στηρίξει μέχρι να δικαιωθεί.

 

 

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΣΚΑΡΗΣ

 

Την απόφασή του να μην στραφεί επιθετικά – σε νομικό επίπεδο φυσικά – κατά του Γιάννη Δαμιανίδη, επιβεβαίωσε ο Νίκος Λάσκαρης. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης δέχθηκε της εισηγήσεις των νομικών του εξ Αθηνών, ότι δεν πρέπει να σύρει τον εαυτό του σε μια νομική αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο με τον πρώην. Φυσικά, σε ότι αφορά την ανοικτή δικαστική διαμάχη της ΚΑΕ Άρης με τον Δαμιανίδη, ο Λάσκαρης ήταν ξεκάθαρος ότι θα χρησιμοποιηθούν όλα τα νομικά εργαλεία για να προστατευθούν τα συμφέροντα της ομάδας. Πηγή: Arena Press

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και