Δόξα Λευκάδας: Κόσμος επιπέδου Α1, όχι όμως και οι διαιτητές!!!

Αν υπήρχε μια απωρεία πριν το παιχνίδι με την Κύμη, δεν ήταν η συμμετοχή ή όχι του Ουέλς, αφού η παρουσία του ήταν δεδομένη από την πρώτη στιγμή. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν αν θα ανταποκριθεί ο κόσμος σε παιχνίδι με μη εμπορικό αντίπαλο και το παιχνίδι με την Κύμη ήταν το πρώτο κρας τεστ της διοίκησης τη φετινή σεζόν, ενώ στην πορεία βγήκαν και άλλα θεματάκια…

Κατά την διάρκεια της ημέρας με την κακοκαιρία να συνεχίζεται και με δεδομένο ότι υπάρχει και το τοπικό πρωτάθλημα, που υπάρχει αρκετός κόσμος που ασχολείται, αυτό το ερώτημα δεν μπορούσε να απαντηθεί. Τελικά ο κόσμος όχι μόνο ήρθε, αλλά μπήκε στην εξίσωση του παιχνιδιού κατ΄ ευθείαν και συνδέθηκε ακόμη περισσότερο με την ομάδα με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Το κοινό στη Λευκάδα είναι μπασκετικό και “διψάει” για τέτοια παιχνίδια. Μπορεί να υπήρξε μια σχετική “γκρίνια” στην τιμή με τον ΠΑΟΚ, όμως η διοίκηση από πλευράς εκείνη την περίοδο, έπρεπε να κάνει σε μικρό χρονικό διάστημα, πράγματα που έπρεπε να γίνουν σε 3 μήνες, συν του ότι ακόμη δεν είχε βγει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που όπως όλοι είδαμε μετά, όταν όλα μπήκαν σε μια σειρά, υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια.

Πράγματι χθες τα κενά καθίσματα ήταν λιγοστά, ο κόσμος κατάλαβε την κρισημότητα της αναμέτρησης, ενώ πήρε και μια πρώτη γεύση από την αντιμετώπισει που θα έχει η ομάδα από τους “γκρι”, στο δεύτερο σε τάξη πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοια παιχνίδια βγάζεις συμπεράσματα, γιατί με τα μεγάλα κλαμπ τα παιχνίδια πάνε σε άλλων ειδών αντιμετωπίσεις και δίνεις και 2-3 ελαφρυντικά.

Όσοι έχουν παιξεί τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους ένα άθλημα, μπορούν να καταλάβουν τι είναι να σου παίρνουν ετσιθελικά τον ιδρώτα σου χωρίς κάποιο λόγο και η τριάδα που ήρθε στη Λευκάδα το Σάββατο το απόγευμα ήταν κακή ή δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Γράφω κακή, γιατί αν ήταν έξυπνη θα την έκανε την δουλειά που είχε ετοιμάσει να κάνει με σεμιναριακό τρόπο και όχι τόσο χύμα. Από την άλλη, όντως μπορεί να βρέθηκε σε κακή μέρα, αλλά και πάλι έδειξαν αρκετή….ευαισθησία σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού.
img_4330

Για να καταλάβεται καλύτερα, στόχευσαν τη γραμμή των ψηλών, που ορισμένα ήταν δε λέω, άλλα όμως κάτι άλλα δεν θα τα έδινε ούτε ο πιο φανατικός φίλος των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα από κάποιο σημείο και μετά να μην μπορείς να κάνεις ούτε φάουλ και κάτω από τα καλάθια να γίνεται πάρτυ. Ενώ, οι αντίπαλοι μέχρι και λίγα λεπτά πριν το τέλος, κανείς δεν είχε τρία φάουλ.

Πρώτο τεστ θετικό για όλους, η ομάδα πήρε τη νίκη που την χρειαζόνταν. Από Δευτέρα ξεκινάει για την προετοιμασία με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Όπου είναι ακόμη ένα παιχνίδι με αντίπαλο ίδιων στόχων, συν το μεγάλο ταξίδι που έχει να κάνει…..

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24