ΕΠΟ| Βαγγέλης Γραμμένος: “Είμαι υπέρ του ποδοσφαιρικού Grexit”

Το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο των μελών της Μακεδονίας με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που συζητήθηκαν.

Στην αρχή του συμβουλίου το παρόν έδωσαν τα μέλη της Αστραπής Δεντροποτάμου οι οποίοι συζήτησαν με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδόνιας, Βαγγέλη Γραμμένο σχετικά με τα τελευταία γεγονότα που γίνονται στους αγώνες της Αστραπής. Ο κ. Γραμμένος ήταν ανένδοτος λέγοντας τους πως είναι η τελευταία φορά που δέχεται τέτοιου είδους συμβάντα.

Από την άλλη η Αστραπή ισχυρίστηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην προκαλεί επεισόδια, όμως παρουσίασε τη δική της θέση σχετικά με αυτά που λέγονται και για τα αρνητικά που της προσάπτουν.

Στην συνέχεια του συμβουλίου τα μέλη της ΕΠΣ Μακεδονίας συζήτησαν για ποινές σε ποδοσφαιριστές, Σωματεία ενώ επιβλήθηκαν και κάποιες τιμωρίες εδρών (Η ΕΠΣΜ σε λίγη ώρα από τώρα θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με όλα αυτά).

Τέλος, ερωτώμενος από τον κ. Δημαρχόπουλο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο κ.Γραμμένος απάντησε πως όλα πλέον βρίσκονται και πατούν σε τεντωμένο σχοινί, η FIFA είναι αποφασισμένη για όλα ενώ την ατάκα της ημέρας την κράτησε για το τέλος λέγοντας πως εφόσον οδηγηθούμε σε ποδοσφαιρικό Grexit ο κ.Γραμμένος θα στηρίξει μία τέτοια ενέργεια τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα βοηθήσει το συμφέρον της χώρας.

Όσον αφορά το θέμα με τον κ. Μπίκα και με τον εμπρησμό που έγινε στο σπίτι του ο κ.Γραμμένος υπογράμμισε πως έχει μιλήσει σήμερα (10/11) με τον κ.Μπίκα, τόνισε πως η ψυχολογική κατάσταση του προέδρου της ΚΕΔ είναι κακή και είναι σίγουρο πλέον πως τα τρία μέλη της νέας κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Μπίκας-Τσαχειλίδης-Καλύβας) είναι αμετάκλητοι στην απόφαση τους και θα παραιτηθούν.

http://pamebala.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24