Basket League: Οι αριθμοί στο Δόξα Λευκάδας – Κύμη seajets

Πέρυσι, για το πρωτάθλημα της Α2, συναντήθηκαν για πρώτη φορά η Δόξα και η Κύμη Seajets με τους Ευβοιώτες να επικρατούν στη Λευκάδα με 84-75. Φέτος θα παίξουν για πρώτη φορά σε επίπεδο STOIXIMAN.GR Basket League.

Η Δόξα μετρά μία νίκη και δύο ήττες στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της από την αρχή της σεζόν, ενώ από την άλλη η Κύμη έχει ηττηθεί και στις δύο αναμετρήσεις μακριά από τη Χαλκίδα.

* Ο Χρήστος Ταπούτος θα αγωνιστεί για 325η φορά στην STOIXIMAN.GR Basket League και να φτάσει σε συμμετοχές τον Παναγιώτη Λιαδέλη στην 28η θέση των παικτών με τους περισσότερους αγώνες.

Επίσης θέλει ακόμα τρία αμυντικά ριμπάουντ για να ξεπεράσει τον Μάικ Μπατίστ και να ανέβει στη 13η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Τέλος με ένα ακόμα μπλοκ θα συμπληρώσει τα 100 στην καριέρα του.

* Έναν ακόμα πόντο χρειάζεται ο Δημήτρης Τσαλδάρης ώστε να φτάσει τους 1.700 στην καριέρα του και να γίνει ο 80ος αθλητής που ξεπερνά το συγκεκριμένο όριο στην ιστορία της STOIXIMAN.GR Basket League.

* Έξι ακόμα πόντους χρειάζεται Σταύρος Σχίζας για να συμπληρώσει 200 στην καριέρα του στη λίγκα. Επίσης με ένα ακόμα ριμπάουντ θα φτάσει τα 100.

* Με δύο εύστοχες ελεύθερες βολές ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν θα συμπληρώσει 150 στο πρωτάθλημα.

* Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας θα συμπληρώσει τα 100 αμυντικά ριμπάουντ αν πάρει ακόμα τρία.

* Ο Τσβαντάρ Κοστόφ χρειάζεται ακόμα τέσσερα κλεψίματα για τα 50.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης